GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa’da sahte 3 bin dolarla tekne motoru aldı: Bir kişi tutuklandı

Gazimağusa’da sahte 3 bin dolarla tekne motoru aldı: Bir kişi tutuklandı

Gazimağusa’da bir işletmeden satın alınan tekne motorunun ödemesinde sahte olduğuna inanılan 30 adet 100 dolarlık banknot kullanıldığı tespit edildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada H.Ö. tutuklandı.

Yayın Tarihi: 22/08/26 12:11
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa’da sahte 3 bin dolarla tekne motoru aldı: Bir kişi tutuklandı

Gazimağusa’da sahte olduğuna inanılan 3 bin ABD Doları ile tekne motoru satın alındığı tespit edildi.

Polisten verilen bilgiye göre, 28 Temmuz’da Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir işletmeye müşteri olarak giden kimliği belirsiz bir kişi, satın aldığı tekne motorunun ödemesi için sahte olduğuna inanılan 30 adet 100 dolarlık banknot verdi.

Toplam 3 bin ABD Doları tutarındaki paranın bu şekilde tedavüle sürüldüğü ve sahtekârlıkla mal temin edildiği belirlendi.

Olayın polisin bilgisine gelmesinin ardından yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen H.Ö. (E-48) tespit edilerek tutuklandı.

Soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.