GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Elektrik teli koptu, yangın çıktı: 10 dönümlük alan zarar gördü

Elektrik teli koptu, yangın çıktı: 10 dönümlük alan zarar gördü

Atlılar’da elektrik telinin kopması sonucu çıktığı düşünülen yangında yaklaşık 10 dönümlük alandaki anız ve kuru otların yanı sıra sulama boruları ve damlama lastikleri yandı.

Yayın Tarihi: 23/09/26 10:30
okuma süresi: 1 dak.
Elektrik teli koptu, yangın çıktı: 10 dönümlük alan zarar gördü
A- A A+

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, 22 Eylül 2026 tarihinde saat 12.30 sıralarında Atlılar köyünde bir arazide yangın meydana geldi.

Yangının, muhtemelen arazi üzerinden geçen elektrik telinin kopması ve çıkan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu başladığı belirtildi.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, yaklaşık 10 dönümlük alan içerisindeki anız ve kuru otlar ile 60 adet kelepçeli sulama borusu ve 50 adet damlama lastiği yanarak zarar gördü.

Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.