EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ Hukuk Fakültesi’nde şeref ve yüksek sertifika töreni düzenlendi

DAÜ Hukuk Fakültesi’nde şeref ve yüksek sertifika töreni düzenlendi

DAÜ Hukuk Fakültesi ile Adalet Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde başarı gösteren öğrenciler için sertifika töreni düzenledi.

Yayın Tarihi: 13/12/23 13:30
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ Hukuk Fakültesi’nde şeref ve yüksek sertifika töreni düzenlendi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Hukuk Fakültesi ile Adalet Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde başarı göstererek şeref ve yüksek şeref belgesi almaya hak kazanan öğrencileri için sertifika töreni düzenledi. Ahmet Necdet Sezer Hukuk Fakültesi Binası, Prof. Dr. Aydoğan Özman Amfisi’nde (LA1) düzenlenen tören ile başarı sertifikası almaya hak kazananlara belgeleri fakülte dekanı ve öğretim üyeleri tarafından takdim edildi. Söz konusu sertifika törenine DAÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi ve Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Doç. Dr. Tufan Erhürman da katıldı.

Başarılı olan öğrencilere sertifikalarının takdim edilmesi öncesinde Hukuk Fakültesi’ne uzun yıllar çok önemli katkılarda bulunan İdare Amiri Demet Onat Safaoğlu ile İdare Amiri Bertuğ Salimer’e üniversiteye vermiş oldukları değerli hizmetlerden dolayı teşekkür plaketleri Doç. Dr. Tufan Erhürman tarafından takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.