Ankara’da öğrenim gören Kıbrıslı Türk öğrenciler buluştu
KKTC Ankara Büyükelçiliği, Kıbrıs Türk Kültür Derneği ve KTÖB-TR iş birliğinde düzenlenen buluşmada, Türkiye’de üniversite eğitimi alan Kıbrıslı Türk öğrenciler bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Etkinlikte öğrenciler arasındaki dayanışma ve iletişimin güçlendirilmesi hedeflendi.
Türkiye’de öğrenim gören Kıbrıslı Türk Üniversite Öğrencileri buluşması Ankara’da gerçekleştirildi.
Kıbrıs Türk Öğrenciler Birliği Derneği’nden verilen bilgiye göre, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, Kıbrıs Türk Kültür Derneği ve Kıbrıs Türk Öğrenciler Birliği Derneği (KTÖB-TR) iş birliğinde Ankara’da düzenlenen buluşmada, Türkiye’de üniversite eğitimi alan Kıbrıslı Türk öğrenciler bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.
KKTC Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, Kıbrıslı Türk öğrencilerin bir araya gelmesine, aralarındaki dayanışmanın güçlendirilmesine ve öğrenciler arasındaki iletişimin geliştirilmesine katkı sunuldu.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.