EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

TC Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu’ndan DAÜ’ye ziyaret: Gençlik çalışmaları ele alındı

TC Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu’ndan DAÜ’ye ziyaret: Gençlik çalışmaları ele alındı

“Doğu Akdeniz ve Filistin Meselesi” paneline katılmak üzere KKTC’ye gelen TC Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, beraberindeki heyetle DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç’ı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 04/11/26 12:50
Güncelleme Tarihi: 04/11/26 17:28
okuma süresi: 2 dak.
TC Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu’ndan DAÜ’ye ziyaret: Gençlik çalışmaları ele alındı
A- A A+

Kıbrıs-Filistin İnisiyatifi tarafından düzenlenen ve Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Doğu Akdeniz ve Filistin Meselesi” başlıklı panele konuşmacı olarak katılan Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ve beraberindeki heyet, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu (VYK) Başkanı Recai Ergün, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç, Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman M. Karatepe, Tanıtım ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Öztüren, DAÜ Genel Sekreteri Derviş Ekşici ve DAÜ Rektörlük Özel Kalem Müdürü Kazım Hakverdi hazır bulundu.

Söz konusu ziyarette, üniversitelerde gençlere yönelik yürütülen çalışmalar, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimini destekleyen faaliyetler ve bu alanlarda geliştirilebilecek iş birliği olanakları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.