DAÜ, öğrenci muhaceret işlemlerinde görev alan personele sertifika töreni düzenledi
KKTC'de öğrenci olduğu için ikamet izni alması gereken öğrencilerin muhaceret işlemleri Gazimağusa Kaymakamlığı, Gazimağusa Gelir ve Vergi Dairesi ile Gazimağusa Devlet Hastanesi memurlarının katkı ve yardımlarıyla Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Öğrenci Hizmetleri Ofisi'nde gerçekleştirilmiştir. DAÜ Muhaceret İşlemlerinde çalışan Kaymakamlık, Gelir ve Vergi Dairesi ile Hastane personeline öğrencilerin muhaceret işlemleri süresince gerçekleştirdikleri yardım ve katkılardan dolayı teşekkür sertifikası takdim edildi.
DAÜ Tower Restorant'da gerçekleştirilen Sertifika Törenine Gazimağusa Kaymakamı Beran Bertuğ, Gazimağusa Gelir ve Vergi Dairesi Müdürü Filiz Basrioğlu ve Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erdal Özcenk ve çok sayıda personel katıldı. Üniversite adına açılış konuşmasını gerçekleştiren DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, öğrenci memnuniyetine DAÜ olarak oldukça önem verdiklerini, öğrenci memnuniyetinin sadece üniversite yönetimi ile değil aynı zamanda çevredeki birimlerin de hizmeti ile sağlanabileceğini belirtti. Prof. Dr. Öztoprak gerçekleştirdikleri bu ortak çalışma ile devlet ve üniversite arasındaki çalışmanın güzel bir örneğini oluşturduklarını belirterek muhaceret işlemlerindeki katkılarından dolayı Kaymakamlık, Gelir ve Vergi Dairesi ile Hastane personeline teşekkürlerini iletti.
Gazimağusa Kaymakamı Beran Bertuğ törende gerçekleştirdiği konuşmasında öğrencilerin ilk defa geldikleri bir ülkede gerçekleştirmeleri gereken prosedürlerin zor olduğunu aktararak Kaymakamlık olarak öğrencilere kolaylık sağlamaya devam edeceklerini bildirdi. Başhekim Dr. Erdal Özcenk, Gazimağusa kenti için DAÜ'nün çok önemli olduğunu dile getirerek Hastane olarak DAÜ'ye her zaman destek vermeye hazır olduklarını ve DAÜ ile işbirliğinin devam edeceğini sözlerine ekledi. Dr. Özcenk'in ardından konuşan Gelir ve Vergi Dairesi Müdürü Filiz Basrioğlu ise, üniversite ve devlet arasındaki işbirliğine güzel bir örnek oluşturduklarını dile getirerek öğrencilerin tüm Gazimağusa kenti için önemli olduğunu vurguladı.
Rektör Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak'ın Kaymakam Beran Bertuğ, Başhekim Dr. Erdal Özcenk ve Müdür Filiz Basrioğlu'na sunduğu teşekkür plaketlerinin ardından söz konusu kurumların personeline DAÜ Öğrenci İşleri ve Bilişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa K. Uyguroğlu ve Tanıtım ve Gelişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Nadiri tarafından sertifikaları takdim edildi. Sertifika Töreni'nde DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Derviş Ekşici ve DAÜ Öğrenci Hizmetleri Ofisi Sorumlusu İldeniz Özverir de hazır bulundu. Sertifika Töreni'nin ardından gerçekleştirilen kokteyl ile tören sona erdi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.