Alayköy Sanayi Bölgesi’ndeki yangın kontrol altında: 600 metrekarelik alandaki malzemeler zarar gördü
Alayköy Sanayi Bölgesi’nde bir elektrik şirketine ait depoda çıkan yangın kontrol altına alındı. Söndürme ve soğutma çalışmalarının sürdüğü yangında, ilk tespitlere göre yaklaşık 600 metrekarelik alandaki muhtelif elektrik malzemeleri zarar gördü; çalışmalara farklı kurumların ekipleri ve su tankerleriyle destek verildi.
Alayköy Sanayi Bölgesi’nde bir elektrik şirketine ait olan ve depo olarak kullanılan binada çıkan yangını söndürme ve soğutma çalışmaları sürüyor.
Polisten verilen bilgiye göre, bugün saat 12.00 sıralarında henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı çıkan yangın, kontrol altına alındı.
Yangında ilk tespitlere göre yaklaşık 600 metrekarelik alandaki muhtelif elektrik malzemeleri küle döndü.
Öte yandan, yangın söndürme çalışmalarına itfaiyenin yanı sıra, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ve Orman Dairesi ekipleri ile Lefkoşa Türk Belediyesi ile Gönyeli-Alayköy Belediyesi ekipleri de su tankerleriyle destek verdi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.