KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

EMAA 10. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile resepsiyon düzenliyor

EMAA 10. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile resepsiyon düzenliyor

19 Kasım 2002 yılında, ressam Nilgün Güney başkanlığında kurulan Akdeniz Avrupa Sanat Derneği (EMAA), 10. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde, yarın akşam saat 19:00'da bir resepsiyon düzenliyor.

Yayın Tarihi: 09/12/12 12:18
okuma süresi: 2 dak.
EMAA 10. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile resepsiyon düzenliyor
A- A A+

EMAA Başkent Sanat Merkezinde yer alacak olan resepsiyonla birlikte, EMAA'nın 10 yıllık etkinliklerinin iz düşümünü yansıtan arşiv sergisi de açılacaktır. Küratörlüğünü Zehra Şonya'nın yaptığı sergi, 21 Aralığa kadar açık olacak ve hafta arası günlerde 16:00 – 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Respesiyon gecesine onur konuğu olarak katılacak olan kurucu başkan Nilgün Güney'in yanısıra, 10 yıl boyunca EMAA'ya verdikleri destekten dolayı Argyro Toumazou, Heidi Trautmann, İnci Kansu, İsmet Tatar ve Kadir Kaba'ya teşekkür plaketleri verilecektir.

EMAA, 10. kuruluş yıldönümü kutlama etkinliklerinin ikincisi ise 21 Aralık Cuma akşamı, EMAA üyesi sanatçıların katılacağı karma sergi ile devam edecektir. İsmet Vehit Güney Sergi salonunda yer alacak olan karma sergi saat 19:00'da açılacaktır. Kıbrıs Türk sanatına yaptıkları katkılardan dolayı Cevdet Çağdaş ve Ayhan Menteş'e onur plaketlerinin de verileceği geceye tüm halkımız davetlidir. EMAA sanatçılarının karma sergisi, 5 Ocak 2013 tarihine kadar izleyicilerin ziyaretine açık olacaktır ve mesai saatleri içerisinde gezilebilecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.