GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Vamık Volkan: "Güngördü demokrasiye katkıda bulundu"

Vamık Volkan: "Güngördü demokrasiye katkıda bulundu"

Girne Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü'yle görüşen Prof. Dr. Vamık Volkan önemli açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 17/06/18 17:41
okuma süresi: 2 dak.
Vamık Volkan: "Güngördü demokrasiye katkıda bulundu"
A- A A+

Amerika Birleşik Devleri'nde 50 yılı aşkın akademisyenlik yapan, politik ve psikoloji konularında dünyaca tanınmış kitapları bulunan, KKTC Temiz Düşün Komitesi Onursal Başkanı Kıbrıslı Prof. Dr. Vamık Volkan, Girne Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü ile fikir alışverişinde bulundu.

Herkese adil ve eşit davrandı

Prof. Dr. Vamık Volkan, Nidai Güngördü'nün göreve geldikten sonra kent kurultayları, mahalle toplantıları ile halkı bilgilendirme toplantıları yapıp, halkı kent yönetimine dahil ettiğini ve demokrasi adına önemli adımlar attığına dikkat çekti. Vamık Volkan, Nidai Güngördü'nün Girneliler için samimi duygu ve fikirlere sahip olduğunu bilmenin kendisini sevindirdiğini anlatı.

Volkan, görevi süresince Güngördü'nün sınıf ve kimlik gözetmeksizin herkese adil ve eşit davrandığına işaret etti. Girne'nin güzelliğini, temizliğini ve tarihini korumak için halka ve halkla birlikte çalışan Güngördü'ye görev düştüğüne vurgu yapan Volkan, seçimde Güngördü'ye başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.