GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

Güngördü Karaoğlanoğlu Bölgesi'ni ziyaret etti

Güngördü Karaoğlanoğlu Bölgesi’ni ziyaret etti

Girne Belediye Başkanı ve Belediye Bağımsız adayı NidaiGüngördü, Karaoğlanoğlu Bölgesi'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 18/06/18 14:43
okuma süresi: 3 dak.
Güngördü Karaoğlanoğlu Bölgesi’ni ziyaret etti
A- A A+
Karaoğlanoğlu halkı ve esnafla konuşan bağımsız aday Güngördü'ye Girne UBP Kadın Kolları Başkanı Nil Keleşoğlu, kadın kolları üyeleri, UBP Girne Belediyesi Meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

Güngördü, "Karaoğlanoğlu, son dört yılda yatırım gördü. Kaldırımlar ve alt yapı yatırımlarından, sosyal alanlara bu bölge bambaşka bir görünüme kavuştu" dedi.Z

Karaoğlanoğu'ndaAntis bölgesinde 2017 yazında Belediye Plajını hizmete açtıklarını söyleyen Güngördü, atıl durumdaki arazinin, halkın kullanımına açıldığını, denizlere erişimde sıkıntı yaşanan ülkede bu bölgede iki yazdır ücretsiz olarak halkın denize girişine olanak sağlanarak sosyal bir ortam oluşturduğunu kaydetti.
Güngördü, önümüzdeki günler için burada bir Deniz Panayırı hayata geçirmenin de projeleri arasında olduğuna vurgu yaptı.

Yine bölge sınırları içerisinde bulunan Kervansaray Plajını da yenilediklerini ifade eden Güngördü, buranın da bölge halkı tarafından büyük ilgi gördüğünü hatırlattı.

KARAOĞLANOĞLU'NA 2 BİN 500 METRE KALDIRIM, ÇOCUK PARKI, YENİ BİR PLAJ…

Güngördü, Kervansaray bölgesine belediyeye ait atıl bir arazide çocuk parkı ve rekreasyon alanı yaptıklarını, aynı zamanda bölgede yeni yıl şölenleri düzenlendiğini, gelişim gösteren bölgede, kavşak düzenlemeleri yanında 2 bin 500 metre uzunluğunda kaldırım yapıldığını ve çalışmalar sonucunda genişleyen yolların asfaltlandığını kaydetti. Güngördü, "Karaoğlanoğlu ve Karaoğlanoğlu halkı her zaman bizim için çok önemli oldu. Gelecek dönemde de bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda buraya yatırımlarımız devam edecektir" dedi.
Güngördü, sağanak yağışların ardından yaşanan su baskınlarının önlenebilmesi içinse köyün güneyindeki göletlerin temizlendiğini ve denize yağmur suyunun aktarımı için drenaj hatları inşa edildiğini de belirterek, hem altyapı hem de üst yapı yatırımlarıyla bölgenin gelişimi için elinden geleni yaptıklarına ve yapacaklarına vurgu yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.