GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de "Talk Studio 12" geceleri başlıyor!

Girne’de “Talk Studio 12” geceleri başlıyor!

Studio 12 isimli mekan, Girne'de düzenleyeceği etkinlikler dizisiyle bir ilki gerçekleştiriyor.

Yayın Tarihi: 21/11/18 15:52
okuma süresi: 2 dak.
Girne’de “Talk Studio 12” geceleri başlıyor!
A- A A+
Dünya üzerinde "TEDx Talks" olarak popülerleşen bu konsept, insanların yeteneklerini, fikirlerini, kısaca insanlara bir şeyler aktarabileceğine inanan kimseleri, kendisini ifade etmesi için sahneye davet ediyor.

Peki Studio 12 neyi vadediyor? Mekan sahipleri sadece eğlence ortamında paylaşımların çoğalmasını sağlamak istiyor. Mekan girişinin ücretsiz olduğu bu etkinlikte Tony Eddison "LEGO"yu anlatacak…

Etkinlik bugün (21 Kasım) saat 20.00'da başlayacak.

Mekanın açıklaması şu şekilde:

"Talk STUDIO 12 geceleri, yaratıcı insanların bir araya geldiği ve fikirlerini, çalışmalarını, düşüncelerini, tatil fotoğraflarını paylaştığı ve hemen hemen her şey hakkında konuşarak eğlendiği toplantılardır.

TONY EDDİSON KİMDİR?

İngiltere'de Yükseköğretimde yirmi yılı aşkın öğretim, yönetim ve liderlik deneyimine sahiptir.

Uluslararası düzeyde, farklı üniversitelerde inovatif lisansüstü programlarda danışman ve dış denetimcidir, ayrıca mimarlık, tasarım ve ilgili yaratıcı endüstrilerde uygulayıcı olarak çalışmıştır.

Danışmanlık ve araştırmaları, Tasarım Odaklı Düşünme, FABLAB ve LEGO® SERIOUS PLAY® uygulamalarından esinlenerek iş ve eğitimde yaratıcılığı ve yeniliği ortaya çıkarmak için yeni yollar geliştirmeye odaklanmaktadır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.