GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Bakan Üstel, Güngördü'yü ziyaret etti

Bakan Üstel, Güngördü’yü ziyaret etti

Üstel, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ile görüşerek bilgi alışverişinde bulundu.

Yayın Tarihi: 17/07/19 11:38
okuma süresi: 2 dak.
Bakan Üstel, Güngördü’yü ziyaret etti
A- A A+

Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'yü ziyaret etti. Ziyarette Bakan Üstel'e Bakanlık Müsteşarı Mustafa Erişmen ve Özel Kalem Müdürü Batu Beyit eşilik etti.

Ziyaret sırasında konuşan Girne belediye Başkanı Nidai Güngördü, Bakan Üstel'in ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getirerek, kentin turizm ile ilgi konuları hakkında bilgiler verdi.

İcraat yapmak için hükümetlerin uzun ömürlü olması gerektiğini de söyleyen Güngördü, "görünüşe göre mevcut hükümetin uzun ömürlü olacağı ve sizlerinde güzel işler yapacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Girne Belediyesi olarak ülke turizmine katkıda bulunmak istediklerini de belirten Güngördü, gerek Girne Antik Liman konusunda, gerekse çevre temizliği ve diğer düzenlemelerde belediyenin olanaklarını kullanmaya hazır oldıklarını söyledi.

ÜSTEL: "BELEDİYE İLE İŞBİRLİĞİ YAPMA ARZUSUNDAYIZ"

Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel ise konuşmasında ilk ziyaretini Girne Belediyesi'ne yaptığını ifade ederek, ülke turizmi için Girne'nin önemine vurgu yaptı.

Girne beldesinin otelleri, butik otelleri ve pansiyonları ile ülkemizin güzide şehirlerinden olduğunu belirten Üstel, şehrin daha fazla ön plana çıkması için müşterek projeler yapma niyetinde olduklarını söyledi.

Girne Antik Liman ile ilgi olarak bakanlığın bir takım projeleri olduğunu söyleyen Üstel, limanda ki acil sıkıntılarının giderilmesi için belediye ile işbirliğinde çalışma arzusunda olduklarını söyledi.

Girne'de doğudan başlayan ve batıya doğru devam eden büyük bir trafik sorunu yaşandığını da söyleyen Üstel, Ulaştırma Bakanı ile de görüştüğünü Karaoğlanoğlu, Lapta ve Çatalköy bölgelerini rahatlatmak için hükümet olarak gerekli adımların atılacağını, söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.