ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Saç PRP Öncesi

Saç PRP Öncesi

<strong>Saç PRP </strong>öncesi, özellikle bayanlar da görülen ve çoğunlukla genetik olan, başın tamamında saç seyrekliği ve saç inceliğinde görülen tedavi sürecidir.

Yayın Tarihi: 23/02/18 02:44
okuma süresi: 3 dak.
Saç PRP Öncesi
A- A A+
Saç PRP öncesi, özellikle bayanlar da görülen ve çoğunlukla genetik olan, başın tamamında saç seyrekliği ve saç inceliğinde görülen tedavi sürecidir. Tedavi uygulanmadan önce görülen bu gibi saç dökülmesi, saç inceliği gibi olaylar psikolojik olarak kişiyi olumsuz etkilemektedir. Tedavi için gelen birçok hastanın öncesinde yatan rahatsızlık özellikle bayanların en önem verdiği yerleri olan saçlarının dökülmesidir. Her bayan saçlarına yeterli ilgiyi gösterir elbet ama genetik de olabilen saç dökülmesi stres ve sıkıntıya bağlı da olabilir. Saç tedavisi yaptırmadan önce bu kararı verenlerin büyük çoğunluğu bayan olmakla birlikte PRP tedavisinin etkisini duyanlardır.

Saçlarından şikayeti olan pek çok hasta önce tedavileri araştırarak güvenilir bir arayış içerisine girerler. Bu konu her hastanın tedavi öncesinde dikkat etmesi gereken önemli bir husustur. Hasta nasıl tedavi olacağını, hangi işlemlerden geçeceğini, nasıl süreçlerin onu beklediğini, tedavi süresini, maliyetini, etkisini ve kalıcılığını araştırarak tedavi olmaya başlamalıdır. PRP tedavisi hastaya en iyi ve güvenilir hizmeti sunar. Tedaviden sonra işlem görülen yerde hiçbir şekilde iz kalmaz ve tedavi süresi boyunca hasta ağrı ve acı hissetmez bu durum ise hastayı bu yönteme karşı daha da etkiler. Ayrıca bu yöntem saç ekimi düşünmeyen hastalar için daha etkili bir yöntem olmaktadır.

Saç tedavisi yaptırmadan önce yaşanılan pek çok sıkıntılar bu tedavi yöntemi ile gitmektedir. PRP saç tedavisi kalıcı yöntem değildir. Fakat uzman kontrolünde senede 1 kez yaptırılarak bu süreç uzatılabilir. Öncesinde çok seyrek, ince ve dökülmeye yatkın saçlar bu yöntem ile 2 – 3 hafta arayla 3 seans şeklinde uygulanırsa hastanın saçlarında canlanma, saç dolgunluğu, saç dökülmesinin azaldığı, yıpranan saçların güçlendiği gözlemlenebilir.

Daha fazla bilgiyi https://www.fbm.com.tr/sac-prp.html adresinde bulabilirsiniz. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.