İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Pink Floyd yeşil hatta konser verecek

Pink Floyd yeşil hatta konser verecek

<P>Dünyaca ünlü Rock müzik grubu Pink Floyd Kıbrıs'ta konser verecek. Konuyla ilgili Güney Kıbrıs'ta yayınlanan Fileleftheros gazetesinde yer alan habere göre Pink Floyd grubu, Mayıs ayında "Kıbrıs"a gelerek, Yeşil Hat'ta bir konser verecek. </P>

Yayın Tarihi: 22/01/08 12:56
okuma süresi: 1 dak.
Pink Floyd yeşil hatta konser verecek
A- A A+
Gazete Pink Floyd grubu üyelerinden Roger Waters ve Nic Maison'un, 1990 yılında Berlin "Potsdamer Platz'da" gerçekleştirdikleri görsel bir şölenin benzerini ara bölgede gerçekleştireceklerini kaydetti.

Gazete Pink Floyd'un Kıbrıs'ta konser vereceğinin duyulmasının ardından ABD, İngiltere ve İsrail'den birçok sivil kuruluşun ve sponsorun organizasyona büyük ilgi gösterdiğini, konserin 1 milyon Euro'ya mal olacağını kaydetti.

Güney Kıbrıs'taki çevrelerin "konserin siyasi önemini fark edemediğini", bu yüzden ilginin düşük düzeyde kaldığı eleştirisinde bulunan gazete, buna karşın Kıbrıs'taki BM temsilcileri ile İngiliz Yüksek Komiserliği'nin organizasyonu kolaylaştırmak için ilgi gösterdiklerini ifade etti.

Gazete; Rum hükümetinin olaya ilgisiz kalmadığını ve Eğitim ve Kültür Bakanlığı tarafından konunun Bakanlar Kurulu'nun gündemine götürüleceğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.