İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Fotoğrafçı Tijen Erol'a Yunanistan'dan madalya

Fotoğrafçı Tijen Erol'a Yunanistan'dan madalya

Kıbrıslı fotoğrafçı Tijen Erol, dünyada şiddet karşıtı bilinç yaratmayı hedefleyen ve 40 ülkede faaliyet gösteren, "World Without Wars and Violence Movement" (Savaşsız ve Vahşetsiz Dünya Hareketi) Yunanistan şubesinin UNESCO işbirliği ile organize ettiği 'Barış: Çocuk Hakları' konulu 5. Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nda siyah beyaz dalda FIAP Bronz Madalya kazandı.

Yayın Tarihi: 27/12/13 11:20
okuma süresi: 1 dak.
Fotoğrafçı Tijen Erol'a Yunanistan'dan madalya
A- A A+

61 ÜLKEDEN 317 FOTOĞRAFÇI YARIŞTI

Dünyanın en büyük fotoğraf federasyonu FIAP onaylı yarışmaya 61 ülkeden 317 fotoğrafçı katıldı. Yarışmanın amacı fotoğraf yolu ile çocukların yemek, korunma, sağlık, eğitim, su, oyun, düşünce özgürlüğü gibi temel haklarına ulaşmaları konusunda toplumları daha çok düşündürmek, tartıştırmak ve harekete geçirmek olarak belirlendi.

SAVAŞ KARŞITI BİR HAREKET

"World Without Wars and Violence" dünyada genel anlamda silahlanma ve nükleer silahların kullanılmasının önlenmesi, işgalci askerlerin işgal ettiği topraklardan çekilmesi, anlaşmazlıkların çözümünde savaşın bir yol olarak kullanılmaması için mücadele eden savaş karşıtı bir harekettir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.