İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Talat ilk açıklamayı Kıbrıs Postası'na yaptı

Talat ilk açıklamayı Kıbrıs Postası'na yaptı

2'inci Cumhurbaşkanı Talat, Limasol'da gerçekleşen olay ile ilgili Kıbrıs Postası'na açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 27/03/14 07:35
okuma süresi: 1 dak.
Talat ilk açıklamayı Kıbrıs Postası'na yaptı
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

2'inci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada, toplantının çok güzel geçtiğini ifade ederek, toplantıda bir barış kültürü yaratılması için, gerekli güven yaratıcı adımların neler olabileceğinin Kıbrıs Sorunu'nun çözümü için şart olabileceğini ifade ettiğini belirtti.

Talat, "bu güzel toplantı devam ederken protestolar da oldu. Arkadaşlarımdan aldığım bilgi doğrultusunda, ELAM üyeleri protesto düzenledi. Polis yeterli tedbir almadı. Kapıyı zorladılar ve içeriye havai fişek attılar. Sonra anlaşılan olay Lefkoşa Merkez'e bildirildi. Çevik kuvvet olay yerine geldi ve gerekli tedbirleri aldılar. İçeride biz minimum sıkıntı yaşadık. Olay heralde bir yarım saat kadar sürdü" dedi.

İlgili haber:

ELAM mensupları Talat'ın Güney'deki konferansına saldırdı!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.