İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Mustafa Çetereisi, Kıbrıs Postası'na konuştu!

Mustafa Çetereisi, Kıbrıs Postası'na konuştu!

Koop-Bank aracından 3 milyon TL tutarındaki paranın çalınmasıyla ilgili olarak Türkiye'de tutuklanan sonra da "yetersiz bilgi ve işlem" gerekçesiyle savcılık tarafından serbest bırakılan Mustafa Çetereisi Moldovya'da olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 02/08/14 08:15
okuma süresi: 3 dak.
Mustafa Çetereisi, Kıbrıs Postası'na konuştu!
A- A A+

Kıbrıs Postası - Canan Onurer

Kooperatif Merkez Bankası'na ait 3 milyon TL'nin çalınmasıyla ilgili soygun olayında yer aldığı tespit edilen ve Türkiye'de bulunan Mustafa Çeteresi, Türkiye Savcılığı tarafından sorgulanmasına müteakip serbest bırakıldı. Çetereisi'nin yetersiz delil nedeniyle serbest kalmasının ardından ise Facebook'tan paylaştığı iletiler dikkat çekti.

Önce İngiltere, ardından Moldovya'ya kaçtı

Önce İngiltere'ye ardından da Moldovya'ya kaçtığı öğrenilen Çetereisi, Moldovya'dan zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Mustafa Çetereisi ilk olarak, "Yaptıklarınızın bedelini ödeme sırası ve yapılanların yanınıza kalmayacağını görme zamanı geldi hazır ol: Pervin, İsmail, Zafer, Barış, Aziz ve Salih... Bu kavgayı ben başlatmadım ama bitirmem için bana yalvaracaksınız..." iletisini paylaşarak yazdığı isimler ile arasında ciddi bir husumet olduğunu ortaya koydu.

Konu ile ilgili Polis Basın Subaylığı yaptığı bir diğer açıklamada ise "olayda yer aldığı tespit edilen R.F'nin ülkemize iadesinin sağlanması için KKTC Hukuk Dairesi (Başsavcılık) nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuştur." denildi.

Çetereisi, Kıbrıs Postası'na konuştu

Mustafa Çetereisi, şu anda Moldovya'da olduğunu ifade ederek, Türkiye'de olduğu gibi Kıbrıs'ta da suçsuzluğunu adil ve tarafsız bir şekilde ispat edeceğini belirtti ve KKTC polisinin ailesine zulüm ettiğini iddia etti.

Çetereisi sözlerine şöyle devam etti:

"KKTC polisi, gazetelerle görüşme yaptığım için benim tüm aile ve akrabalarımı hiçbir mahkeme emri olmadan sadece müdürün makam mevki hırsı yüzünden, beni susturmak için polise getirip eziyet ediyorlar."

Sessiz kalmayın

Mustafa Çetereisi, gazetemiz aracılığıyla halka da çağrıda bulunarak, ailesine yapılan bu 'zulme' sessiz kalınmaması ricasında bulundu.

Olay nasıl olmuştu?

Kooperatif Merkez Bankası'nın Lefltoşa'daki merkez şubesinden, Güzelyurt şubesine 3 milyon TL taşıyan ZJF 735 plakalı araç, 24 Temmuz Perşembe günü saat 10.30 sıralarında Mevlevi köyü yakınlarında seyrederken, Ford marka plakasız araçtan inen silahlı ve kar maskeli 2 kişi tarafından durdurulmuş ve soyulmuştu.

Paralardan haber yok!

KKTC tarihine geçen büyük soygun ile ilgili geniş çaplı soruşturma devam ederken 3 milyon TL'den hala haber yok. Poliste tutuklu bulunan zanlıların ifadelerinde olay ile ilgili çözüldükleri iddia edilse de paraların nerede olduğunun bulunamaması yetkilileri zor duruma soktu.

İşte o ileti:


İlgili haber:

Mustafa Çetereisi serbest bırakıldı!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.