İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Şahali'den Denktaş'a: "Benim adıma özür dileme!"

Şahali'den Denktaş'a: "Benim adıma özür dileme!"

CTP-BG Milletvekili ve Mağusa İlçe Başkanı Erkut Şahali, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ın TC Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile görüşmesinde "Anadolu insanından Kıbrıs Türk halkı adına özür dilemek isterim" ifadelerini kullanmasına sert çıktı. Şahali Denktaş'a "Serdar Denktaş benim adıma özür falan dileme, benden ve bu ülkede yaşayan herkesten özür dile. Dalkavukluğun lüzumu yok!" sözleri ile cevap verdi.

Yayın Tarihi: 12/03/15 08:45
okuma süresi: 2 dak.
Şahali'den Denktaş'a: "Benim adıma özür dileme!"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

Bülent Arınç ile görüşmesinde Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Kıbrıs'ta bir temsilcilik açmak için girişimde bulunmasına değinen Denktaş, bunun için TFF'ye teşekkür ederken, "Kıbrıs'ta bu konuda belli ki eksik bilgiden veya tamamen bilgisizlikten bir tepki doğdu. O tepkiyi de döner dönmez doğru yola sokacağız inşallah. Bu nedenle konuyla ilgilenen ve Türkiye'den izleyip 'nedir bu Kıbrıslıların yaptığı' diye üzüntü duyan Anadolu insanından da ben Kıbrıs Türk halkı adına özür dilemek isterim. Bu yanlış beyanatlar, neticede bir bilgisizliğin sonucu ortaya çıkmış. Onu da gidereceğiz" diye konuştu.

"Dalkavukluğun lüzumu yok!"

Denktaş'ın bu sözlerine CTP-BG Milletvekili ve Mağusa İlçe Başkanı Erkut Şahali'den tepki geldi.

Şahali sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda "Serdar Denktaş benim adıma özür falan dileme, benden ve bu ülkede yaşayan herkesten özür dile. Dalkavukluğun lüzumu yok!" ifadelerine yer verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.