İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Akıncı, Yıldırım görüşmesini iptal etti!

Akıncı, Yıldırım görüşmesini iptal etti!

Gazetemizin bugün gündeme taşıdığı 'Aziz Yıldırım'ın randevu krizi' başlıklı haberde, Aziz Yıldırım'ın bugün adayı ziyaret edeceği ve ziyaret dolayısıyla da Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Mehmet Ali Talat görüşme ayarladığını bildirmiştik. Bugün KTFF Başkanı Sertoğlu ile de görüşeceği açıklanan Yıldırım'ın bu ziyaretten son dakikada vazgeçtiği öğrenildi.

Yayın Tarihi: 24/06/15 17:32
okuma süresi: 2 dak.
Akıncı, Yıldırım görüşmesini iptal etti!
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

Konunun ilerlemesi ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu yetkililerinin Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya Aziz Yıldırım'ın kendileri ile görüşme talep etmediğini bildirmesinin ardından görüşme iptal edilmiş, Aziz Yıldırım'ın KTFF'den de görüşme talep etmesinin ardından görüşmelerin tekrar ayarlandığı da öğrenilmişti.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın adaya geldiği de öğrenilirken henüz görüşmelerine başlamadığı ifade edilmişti.

KTFF ZİYARETİ İPTAL EDİLDİ

Aziz Yıldırım'ın, son anda KTTF Başkanı Hasan Sertoğlu ve KTFF yetkilileri ile olan görüşmesini iptal ettiği öğrenildi. Kıbrıs Postası'na konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, "ziyaretin neden iptal edildiğini bilmiyoruz" dedi. Öte yandan edindiğimiz bilgilere göre, Aziz Yıldırım'ın 13:10 sularında Mehmet Ali Talat'ı ikinci Cumhurbaşkanı sıfatı ile ziyaret ettiği de öğrenildi. Yıldırım'ın Talat ziyaretinde, KTFF ziyaretinin iptalinin konuşulmadığı da ifade edildi.

Yıldırım'ın ziyaretinin futbolla ilgili olmadığı belirtiliyor...

AKINCI ZİYARETİ İPTAL ETTİ

Cumhurbaşkanı Akıncı, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la randevusunu yeniden iptal etti... Gerekçe olarak Aziz Yıldırım'ın KTFF'yi ziyaret etmekten vazgeçmesi gösterildi.

İlgili Haber:

Aziz Yıldırım'ın randevu krizi!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.