İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Gökhan Altıner yazdı: "Akıncı artık sağın da lideri"

Gökhan Altıner yazdı: "Akıncı artık sağın da lideri"

Köşe yazarlarımızdan Gökhan Altıner bugünkü yazısında, Cumhurbaşkanı Akıncı'nın müzakere sürecindeki açıklamalarını değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 30/09/16 08:37
okuma süresi: 1 dak.
Gökhan Altıner yazdı: "Akıncı artık sağın da lideri"
A- A A+
Gökhan Altıner: "Daha da ilerisini söyleyecek olursak artık çözümün gerçekleşme ihtimalinin zayıfladığını ve bir yol ayırımına gidilebileceğini de hissediyoruz. Tüm bunlar yaşanırken UBP-DP hükümeti "Aman Akıncı memleketi satacak" nağraları atarken Akıncı'nın açıklamaları sonrasında Akıncı bir anda sağ düşüncenin de lideri oldu. Talat'ın çözüm hemen şimdi şeklindeki çözümü bulma arzusundaki şiddet Akıncı'da aynı şekilde tezahür etmedi.

Çözüm evet çözüm olmalı ama bizi enayi yerine koyacak bir çözüm değil duruşu Akıncı'da güçlenince sağ düşünceye sahip seçmen de derin bir nefes aldı."

Gökhan Altıner'in köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsini

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.