İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Eroğlu: "Benim etrafımda birleşin"

Eroğlu: "Benim etrafımda birleşin"

<P>Cumhurbaşkanı adayı, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Derviş Eroğlu'na Ada'nın her yanından destek yağıyor.Gazimağusa'nın Beşevler bölgesinde yaşamını sürdüren ÖRP ve CTP örgütlerinde siyasi faaliyette bulunan bir grup yurttaş bugün öğleden sonra UBP Genel Başkanı, Başbakan Derviş Eroğlu'na tam destek belirtti.</P>

Yayın Tarihi: 11/04/10 22:06
okuma süresi: 1 dak.
Eroğlu: "Benim etrafımda birleşin"
A- A A+

Eroğlu'nun bölgeyi ziyareti sırasında toplanan vatandaşlar " Devletin ve memleketin çıkarları için Eroğlu etrafında birleşilmesi gereğine inandıkları için destek kararı aldıklarını" belirttiler.

Derviş Eroğlu da yurdun dört bir yanında kendisine gösterilen ilgi ve desteğin Kıbrıs Türk Halkı'nın yediden yetmişe, tüm kesimleri ile Devleti'ne egemenliğine sahip çıkmakta olduğunun " bir göstergesi olduğunu belirtti.

Eroğlu, " Kıbrıs Türk Halkı'nın masa başında oturan görüşmecisinin Rum lideri karşısında boyunu bükük durmasını istemediğini" sözlerine ekledi.

UBP Basın Bürosu

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.