İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ ile İzmir Bemar Okulu arasında işbirliği protokolü

DAÜ ile İzmir Bemar Okulu arasında işbirliği protokolü

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile İzmir Bemar Kariyer Okulu arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Yayın Tarihi: 07/12/10 14:38
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ ile İzmir Bemar Okulu arasında işbirliği protokolü
A- A A+

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, araştırma-geliştirme (AR-GE) ve eğitim faaliyetleri ile sportif ve bilimsel alanlarda ulusal-uluslararası projelerin geliştirilmesi, seminer, kurs ve konferansların düzenlenmesi konularında işbirliği ve ortak lobi faaliyetlerinin yürütülmesini öngören işbirliği protokolüne DAÜ Tanıtım ve Gelişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Halil Nadiri ile BEMAR Kariyer Okulu Genel Müdürü Melih Kahramaner imza koydular.

Protokolde ayrıca , DAÜ-SEM ve BEMAR Kariyer Okulu tarafından düzenlenen eğitim programlarında karşılıklı işbirliği yapılması ve ortak eğitim projesi geliştirilmesi de yer alıyor.

İzmir'de gerçekleştirilen protokol imza töreninde DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Başkanı ve İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Cem Tanova ile DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Koordinatörü ve Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Derviş Ekşici de de hazır bulundular.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.