İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

"18 Nisan Uluslararası Anıtlar ve Sitler Günü" kutlanacak

"18 Nisan Uluslararası Anıtlar ve Sitler Günü" kutlanacak

<P>Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kıbrıs Araştırmaları Merkezi (DAÜ-KAM) ve DAÜ Mimarlık Fakültesi girişimi ile "18 Nisan Uluslararası Anıtlar ve Sitler Günü" kutlanacak.</P>

Yayın Tarihi: 16/04/12 18:01
okuma süresi: 1 dak.
"18 Nisan Uluslararası Anıtlar ve Sitler Günü" kutlanacak
A- A A+

DAÜ'den verilen bilgiye göre, bilinen adıyla "Dünya Kültür Mirası Günü" için DAÜ Aktivite Merkezi'nde bir panel düzenlenecek.

18 Nisan Çarşamba günü 09.30-12.00 saatleri arasında DAÜ Öğrenci Aktivite Merkezi'nde yer alacak panel İngilizce olarak düzenlenecek ve "Dünya Mirası ve Sürdürülebilir Gelişim: Yerel Toplulukların Rolü" teması ile ilgili farklı alanlarda çalışmalar yapan konuşmacılar yer alacak.

Panelde, açılış konuşmalarının ardından UNDP-PFF temsilcisi "UNDP-PFF in Kıbrıs'ta yürüttüğü Kültürel Projeler" konulu bir sunum yapacak ardından "Dünya Mirası ve Sürdürülebilir Gelişim: Yerel Toplulukların Rolü" konulu panele geçilecek.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.