İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

ART ile Akdeniz Medya Grubu'ndan karşılıklı açıklamalar...

ART ile Akdeniz Medya Grubu'ndan karşılıklı açıklamalar...

Akdeniz Medya Grubu Başkanı Hüseyin Macit Yusuf'tan, gündemi meşgul eden ART'nin devri ile ilgili, Özbek'in yaptığı açıklamaları yalanlama geldi! Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 06/11/12 18:36
okuma süresi: 2 dak.
ART ile Akdeniz Medya Grubu'ndan karşılıklı açıklamalar...
A- A A+

Son bir haftadır yetkilisi olduğum Akdeniz Medya Grubu adına, Avrasya Radyo Televizyon Kurumu (ART) yetkilisi Sayın Haydar Özbek ile kurumun hisselerinin şahsıma ve göstereceğim kişilere devri konusunda sürdürdüğümüz müzakereler, 2 Kasım tarihinde ayrıntılı bir devir sözleşmesinin taraflarca imza edilmesi ile sonlandırılmıştır.

Bu mutabakat medya aracılığı ile kamuoyunda paylaşılmış, konu devir protokolünde Sayın Özbek'in hisse devri için diğer hissedarlardan alacağı vekaletnamelerin hazırlanması aşamasına gelinmişti. Hatta Sayın Özbek Avukatına bu konuda talimatını benim de hazır bulunduğu bir ortamda 5 Kasım akşamı vermiştir.

Aynı Sayın haydar Özbek, aradan yaklaşık 12 saat geçtikten sonra benimle konuşma gereği bile duymadan basına "Benim taahhütlerimi yerine getiremediğim için sözleşmeden vazgeçtiği" şeklinde açıklama yapma ayıbını gerçekleştirmiştir. Halbuki taahhüdünü yerine getirmeyen ve imza attığı evrağa saygı duymayan kendisi olduğu açıktır.

Anlaşılan o ki Sayın Özbek, yetkili olduğunu iddia ettiği kurumda herhangi bir fiili yetkisi bulunmamaktadır. Benimle yaptığı ve imza koyduğu sözleşmemeye uyamayacağı için beni ve ticari itibarımı zedeleyici açıklama yapmayı tercih etmiştir.

Sayın Özbek'in bu tavrı ve gerçekleri yansıtmayan açıklamasını şiddetle kınar, bu süreçte bana kaybettirdiği zaman, açıklaması ile itibarıma yaptığı mesnetsiz saldırıdan doğan ve doğacak olan maddi manevi zarar için yargı yoluna başvuracağımı; ayrıca imza atmış olduğu resmi sözleşmeden doğan haklarımın da takipçisi olacağımın bilinmesini isterim.

Hüseyin Macit Yusuf

İLGİLİ HABERLER

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.