EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Maliye Bakanı Tatar: "Hapisteki borçlular için vicdanen rahatsızız"

Maliye Bakanı Tatar: "Hapisteki borçlular için vicdanen rahatsızız"

Maliye Bakanı Tatar, Simge Çerkezoğlu'na verdiği röportajda, mahkeme kararı sonucunda taksitlerini ödeyemeyen kişilerin hapse atılmasının çok üzücü olduğunu söyledi ve ekledi: "Aileler perişan oluyor, çok mağdur var, artık bundan sonrası meclise kaldı. Hükümet bunu değerlendirecektir."

Yayın Tarihi: 03/12/11 10:32
okuma süresi: 1 dak.
Maliye Bakanı Tatar: "Hapisteki borçlular için vicdanen rahatsızız"
A- A A+

Bankaların ipotekli malaları açık artırma ile satın almalarının da etik olmadığı konusunda hem fikir olduğunu söyleyen Tatar bunun ancak yapılacak Bankacılık Yasası ile denetlenebileceğini söyledi. Tatar Telekomünikasyon'un özelleştirileceğini duyurdu: "KKTC Telekomünikasyon Dairesi'nin Türk Telekom' 40 milyon dolar civarında borcu var. Kurum özelleştirilecek. Şirketleştirilip liberal bir şekle sokulacak."

Simge Çerkezoğlu'nun röportajını okumak için >>>>

Not: Röportajı iPhone telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını röportajlar bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.