TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Girne Kalesi Tripadvisor Sertifikası Aldı

Girne Kalesi Tripadvisor Sertifikası Aldı

Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı'nın tanıtım atakları meyvesini veriyor. Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden Tripadvisor üyelerinin oyları ile 4.5 puanla Girne Batık Gemi Müzesi 2012 yılının "Müze Dalında Yılın En İyileri" arasına girdi.

Yayın Tarihi: 16/01/13 12:09
okuma süresi: 2 dak.
Girne Kalesi Tripadvisor Sertifikası Aldı
A- A A+

Tamamen birbirinden bağımsız gezginlerce verilen puanlama ile düzenlenen ve 2012 Aralık ayında gönderilen sertifika Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığına bağlı Eski Eserler ve Müzeler Dairesi Müdürlüğünce korumaya alınarak Batık Gemi Müzesinde yerini aldı.

Bakan Üstel ;Tripadvisor tarafından gönderilen sertifikanın kendileri için paha biçilmez olduğunu belirtirken, bu sertifika tarihi kalemizi gezen ve sadece özgür iradeleriyle orayı beğenen gezginler tarafından bize verildi.Bu gerçekten çok önemli bir adımdır, dedi.

Üstel; "Bu tip olaylarla ülkemiz tanınıyor kültürel mirasımız, eşsiz kumsallarımız, misafirperver sevecen ve cana yakın duruşumuzla bir turizm beldesi olarak yavaş yavaş keşfediliyoruz, bunun önemi yadsınamaz. North Cyprus markasıyla tanınmak ve turizmin büyüyerek ülkeye katma değer sağlaması adına çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Buna benzer sevindirici gelişmeler yagane gurur kaynağımızdır" diyerek sözlerini tamamladı.

Oteller, tatil köyleri, konukevleri, tatiller, seyahat ve tatil paketleri, seyahat rehberleri ve daha fazlası hakkında öneriler sağlayan site www.tripadvisor.com.tr adresinden ziyaret edilebilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.