GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ'nün kaçak binalarının açılışı Beşir Atalay'a yaptırılıyor...

GAÜ'nün kaçak binalarının açılışı Beşir Atalay'a yaptırılıyor...

Girne Amerikan Üniversitesi kampüsünde izinsiz, ruhsatsız ve ÇED raporsuz başlayan inşaatlar, izinsiz, ruhsatsız ve ÇED raporsuz olarak tamamlandı. Kaçak inşa edilen binaların açılışının Türkiye'nin Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay tarafından 15 Kasım'da yapılması bekleniyor.

Yayın Tarihi: 14/11/13 07:00
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ'nün kaçak binalarının açılışı Beşir Atalay'a yaptırılıyor...
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKAN YARDIMCISI BEŞİR ATALAY AÇILIŞINI YAPACAĞI BİNALARIN KAÇAK OLDUĞUNU BİLİYOR MU?

Elde edilen bilgiye göre Girne Amerikan Üniversitesi kampüsünde ruhsatsız başlayarak inşa edilen kaçak binaların inşaatı bitmesine rağmen henüz ruhsat çıkarılmadı. 15 Kasım Cuma günü ise sözkonusu kaçak binaların açılışını TC Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı yapacak...

Girne Belediyesi tarafından "tolere edilen" ve diğer yetkili mercilerce izinsiz sürmesine ve bitmesine göz yumulan inşaatların açılışını yapacak olan Beşir Atalay'ın inşaatların durumu ile ilgili bilgisi olup olmadığı merak konusu...

GAÜ'nün kaçak binalarını KKTC yetkilileri gibi TC yetkilileri de görmezden mi geliyor? Yoksa Türkiye'nin Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay kaçak binaların meşrulaştırılması için kullanılıyor mu sorusu kafaları karıştırdı.

Girne Amerikan Üniversitesi kampüsünde inşa edilen kaçak binaların açılışının Türkiye'nin Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay tarafından 15 Kasım'da yapılacağı haberi akılları karıştırdı.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANI SÜMER AYGIN: "TOLERE ETTİK"

Henüz inşaatlar sürerken, Kıbrıs Postası'na inşaatlar ile ilgili açıklama yapan Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın inşaatların ruhsatsız olduğunu kabul ederek, eğitim ile ilgili bir inşaat olduğunu belirtmiş ve "tolere ettik" demişti.

SÜMER AYGIN DOĞRULADI, GAÜ YALANLADI

Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın ve Girne Kaymakamlığı'ndan yetkililer söz konusu binanın ÇED raporu ve ruhsatının olmadığını doğrularken, Girne Amerikan Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Olgun Üstün iddiaları yalanlamıştı.

İlgili haber:

GAÜ kampüsünde süren izinsiz, ruhsatsız inşaatlara göz yumuluyor...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.