GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

KKTC Girne Ülkü Ocakları "Ülküde ve Ülkede Birlik" adlı gece düzenledi

KKTC Girne Ülkü Ocakları "Ülküde ve Ülkede Birlik" adlı gece düzenledi

KKTC Girne Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen "Ülküde ve Ülkede Birlik" adlı gecede Ülkücü Ozanlarımızdan Osman Öztunç sahne aldı.

Yayın Tarihi: 14/04/14 15:38
okuma süresi: 3 dak.
KKTC Girne Ülkü Ocakları "Ülküde ve Ülkede Birlik" adlı gece düzenledi
A- A A+

The Savoy Ottoman Palaca Otelde düzenlenen geceye The Savoy Otel sahibi Coşkun Karabaşoğlu, iş adamı Hacı Vural, iş adamı Egemen Mustafa Şener, Milletvekilleri Zorlu Töre ve Hatice Özlerşahin, iş adamı Caner Tosuncuk, iş adamı, Sadık Sivri, Rauf Raif Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Başkanı Latif Akça, Atatürkçü Yaşam Derneği Başkanı Ahmet İşcan, Hataylılar Derneği Başkanı Bertan Zaroğlu ve Cratos Otel Güvenlik Müdürü Cevat Bal'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program KKTC Girne Ülkü Ocakları Başkanı Sn Alparslan Ertuğrul Yıldırım ve KKTC Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sn. Adem Yurdagül'ün konuşmalarıyla devam etti.

KKTC Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sn. Adem Yurdagül gecede yapmış olduğu konuşmasında :

"Ülkücüler; yatağından taşan coşkun ırmaklar gibi pisliklere, tortulara ve ideolojik kalıntılara her şeyleriyle mukabele etmişlerdir, bugünde edeceklerdir.. Zulme tapanlar, adaleti tepeleyenler, bölünmeyi dileyenler, ayrılmak için el ovuşturanlar, dağılmak için fırsat kollayanlar bizim karşımızdadır. Bir faninin kendini manada nasıl aştığını anlamak, ülküsünü milletiyle buluşturmak için nasıl çaba sarf ettiğini görmek ve fitnenin kuşatmasını yarmak için ne denli gayret gösterdiğini fark etmek için ülkücünün hayatına bakmak yeterlidir..

Ve son olarak belirtmek isteriz ki makamı ve mevkii ne olursa olsun tüm beşeriyet bilmelidir ki Ülkü ocaklarının olduğu her yerde Türk Milleti, Türk Milletinin olduğu her yer de Ülkü Ocakları var olacaktır…" dedi ve bu geceyi düzenleyen KKTC Girne Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Ertuğrul Yıldırım'a ve Yönetimine teşekkürlerini sundu. Akabinde davetlilere hediyeleri sunuldu ve geceye katılan iş adamları tarafından Girne Ülkü Ocaklarına bağış gerçekleştirildi. Gecenin devamında sahne alan sanatçımız Osman Öztunç ülkücü gençlere ve katılımcılara coşkulu bir gece yaşattı.

KKTC Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.