GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi asfalt çalışmalarına başlıyor...

Girne Belediyesi asfalt çalışmalarına başlıyor...

Girne Belediyesi, kent genelinde bozuk olan yolların bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına hafta sonu start veriyor...

Yayın Tarihi: 17/04/14 15:51
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi asfalt çalışmalarına başlıyor...
A- A A+

Girne Belediyesi, bahar mevsiminin gelişi ile birlikte bu yılki asfalt sezonunu Nisan ayı itibariyle açıyor.

2013 yılında gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarıyla,ana caddeler başta olmak üzere mahalle ve sokaklarda, altyapıları yenilenerek asfalt çalışmalarını gerçekleştiren belediye ekipleri, altyapı, kaldırım, temizlik, kanalizasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarının yanında,asfalt çalışmalarına'da hız veriyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Sümer Aygın; "16 yıldır görev yapmakta olduğu belediyede bugüne dek kentin altyapısına yönelik birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, vatandaşların özellikle sokak araları gibi yerlerde, önemli miktarda yama talebi var. Öncelik sıramıza göre çok kullanılan yoldan başlayıp, az kullanılan yollarımıza doğru giderek, bozuk yollarımızın tamamını asfaltlayacağız" dedi.

"Artık Girne'de asfaltsız ve çukur yol kalmayacak" diyen Aygın, sözleşme imzaladıkları Salih Köroğlu Construction Ltd. firmasının, aynı zamanda şu an yapımı çalışması süren Rocks Otel önündeki kaldırım, yol ve kanalizasyon proje çalışmasını yapan firma olduğunu kaydetti.

Aygın, Belediyenin olanakları çerçevesinde mümkün olan her türlü yol ve kaldırım çalışmasını yaptıklarını kaydederek, yaz sezonunu sorunsuz ve problemsiz geçireceklerini kaydetti.

Ana yollardan başlanacak projeye hafta sonunda Mete Adanır ile Semih Sancar Caddeleri'nden start vereceklerini de belirten Aygın, çalışmalar nedeniyle kent trafiğinde yaşanabilecek sıkıntılar nedeniyle kent halkından özür diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.