GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediye Merkez Binası hızla yenileniyor

Girne Belediye Merkez Binası hızla yenileniyor

Girne Belediyesi Merkez Binası'nda yapılan tamirat, tadilat ve boya işleri tüm hızıyla devam ediyor.

Yayın Tarihi: 17/07/14 16:16
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediye Merkez Binası hızla yenileniyor
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamaya göre; Girne Belediyesi Merkez Binası (Hizmet Binası) dış cephesi uzun süre (yıllar) bakım görmediğinden dolayı son zamanlarda dökülen sıvalar, can güvenliğini tehdit eder nitelikte idi.

Yapı dışındaki tüm dökülen beton sıvalar başlatılan çalışmalarla, özel teknik ile tamir edilip, binanın tüm cephesi boyanarak tamamlanmış olacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Nidai Güngördü; Belediye Hizmet binası epey yıpranmıştı. Gelen tüm misafirlerimizi burada ağırlıyoruz.Hizmet binamız aynı zamanda kentimizi temsil eden bir çehre olduğunu belirtti.

Güngördü " Bu binayı Girne kentine yakışan bir görünüme sokmak için modern şehir ve modern belediyecilik anlayışı kapsamında tadilata aldık.Çalışmalar kısa sürede tamamlanarak halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.