GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de kaldırım ve yol tamirat işleri devam ediyor

Girne'de kaldırım ve yol tamirat işleri devam ediyor

Girne çarşısı ana cadde konumundaki Ziya Rızkı Caddesi, çağdaş kentlerdeki uygulamalara uygun olarak düzenlenmeye başladı.

Yayın Tarihi: 22/07/14 14:51
okuma süresi: 2 dak.
Girne'de kaldırım ve yol tamirat işleri devam ediyor
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölmünden verilen bilgiye göre; Şehrin ticari hayatının en yoğun şekilde yaşandığı en işlek araç ve yaya trafiğine maruz kalan Ziya Rızkı Caddesi'nde, uzun yıllardır herhangi bir tamirat yada yenileme görmediğinden dolayı bozulmalar oluştuğu kaydedildi . Bu gereksinim dikkate alınarak yeni yönetim hemen çalışma başlatarak ekipler, çağdaş belediyecilik anlayışı ile gece (22:00- 04:00 ) saatleri arasında, esnaf ve vatandaşa en az rahatsızlık verecek şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Nidai Güngördü , göreve geldiği 29 Haziran'dan bu yana geçen sürede Girne'nin ihtiyaçlarını belirleyerek kendilerine bir yol haritası çizdiklerini belirtti. Güngördü, söz verdiği projelerin hepsini yerine getireceğini kaydetti.

Güngördü, "İnsan odaklı çalışmalara ağırlık vererek, daha mutlu bir Girne oluşturmanın gayreti içerisinde olduklarını,hedeflerinin, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir Girne sıfatını taşıyacak bir kent oluşturmak olduğunu dile getirdi.

Kendimize bir yol haritası çizdik...

Güngördü, "Göreve geldiğimiz süre içerisinde öncelikle kentin ihtiyaçlarını belirledik ve bu doğrultuda kendimize bir yol haritası çizdik. Çalışmalarımızı planlarken, daha düzenli cadde ve sokaklar için halkımızdan gelen şikayetleri de değerlendirerek,kaldırım düzenleme, yol iyileştirme, bakım ve onarım ile kaldırım taşlarını yenileyerek, vatandaşların kullanımına uygun hale getiriyoruz.

Bunların yanı sıra, parkların tamirat ve tadilatları, çevre temizliği ve yeşillendirme gibi acil ihtiyaçların da giderilmesine ağırlık verdik ve ekiblerimiz çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.