GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı ve heyeti Girne Belediyesi'ni ziyaret etti...

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı ve heyeti Girne Belediyesi'ni ziyaret etti...

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 40. yılı kutlamaları nedeniyle ülkemizde bulunan İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtar ve Azaları ile Kıbrıs Gazilerinden oluşan heyetle Girne Belediyesi'ni ziyaret ettiler.

Yayın Tarihi: 23/07/14 15:02
okuma süresi: 2 dak.
İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı ve heyeti Girne Belediyesi'ni ziyaret etti...
A- A A+

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 40'ıncı yıldönümünde ülkemize gelen, İstanbul Beşiktaş Belediyesi Bando Ekibi Girne Ramadan Cemil Meydanı'nda konser verdi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Kıbrıs gazilerinin de katıldığı konserin ardından, Belediye bandosu Girne'de kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ı kabul eden Nidai Güngördü, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Güngördü; Beşiktaş Belediyesi ile kültürel ve sanatsal alanlarda işbirliği yapmak istediğini belirtti ve Girne Belediyesi Halk Dansları'nın Beşiktaş'ta düzenlenecek etkinliklere katkı koyabileceğini söyledi.

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ise konuşmasında; Ekim ayında Girne'de gerçekleştirilecek olan Zeytin Festivali'ne Beşiktaş Belediye Bandosu ve Resim Sanatı eserleri ile katkı koyabileceklerini belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda karşılıklı anı plaketi takdimi de yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.