GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Başkan Güngördü, okul ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Güngördü, okul ziyaretlerine devam ediyor

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, okullara ziyaretlerini sürdürerek, öğretmenler ve öğrencilerden talepleri dinlemeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 23/09/14 15:16
okuma süresi: 1 dak.
Başkan Güngördü, okul ziyaretlerine devam ediyor
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden verilen bilgide; Belediye Başkanı Güngördü, okul ziyaretlerinde okullara yönelik yapılacak yatırım ve taleplerle ilgili görüşmelere devam ettiği belirtildi.

Okul ziyaretlerinde idareci ve öğretmenlerle sohbet eden Güngördü, yaz döneminde okullar açılmadan önce tüm idarecilerle temasa geçtiklerini,tüm okulların bahçelerinin düzenlenmesi, yol ve alt yapı gereksinimlerinin karşılanması,spor,oyun ve oturma alanları oluşturulması gibi hizmetler vererek eğitimi desteklediklerini kaydetti.

Güngördü, bundan sonrada aynı şekilde ihtiyaçlar doğrultusunda çalışarak gerekli hizmetleri vereceklerini kaydederek, tüm müdür, öğretmen ve öğrencilere sağlık ve başarı dolu bir yeni ders yılı geçirmelerini temenni etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.