GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi'ne anlamlı ziyaret

Girne Belediyesi'ne anlamlı ziyaret

Bayrampaşa Belediye Başkanı ve heyeti, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'yü ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 19/01/15 16:40
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi'ne anlamlı ziyaret
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamada;

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve heyeti, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'yü ziyaret etti. Girne Belediyesi'nde yer alan toplantıda, belediye kaynaklarının gelişimi ve işbirliği yolları aranması konularında görüşerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ziyarette yaptığı konuşmada, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Girne Belediyesi'ne gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Güngördü, İstanbul'un hızla gelişen ve büyüyen bir kent olduğunu belirterek, "Girne de nüfus olarak büyüme yanında, yatırımların da artarak devam ettiği bir kent. Bu noktada belediyelerin karşılıklı işbirliği ve görüş alışverişi yapmalarının faydalı olacağına inanıyoruz" dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner'de yoğun işlerinin arasında şahsına ve heyetine vakit ayrıdığı için Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'ye teşekkür ederek, Girne'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Aydıner, ziyaret sırasında çok değerli bilgiler aldıklarını ve Girne'nin altyapısıyla, görüntüsüyle çok güzel bir şehir olduğunu vurguladı.

Belediye başkanları, karşılıklı hediye takdiminde bulundular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.