GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

CTP Gençlik Örgütü Girne'de Barış Ateşi yaktı

CTP Gençlik Örgütü Girne'de Barış Ateşi yaktı

Cumhuriyetçi Türk Partisi Gençlik Örgütü dün akşam Barış Parkı'nda 2000'li yılların başında olduğu gibi barış ateşi yakarak Kıbrıs'ta çözüme olan inançlarını dile getirdiler.

Yayın Tarihi: 31/01/15 14:06
okuma süresi: 3 dak.
CTP Gençlik Örgütü Girne'de Barış Ateşi yaktı
A- A A+

Cumhuriyetçi Türk Partisi Gençlik Örgütü dün akşam Barış Parkı'nda 2000'li yılların başında olduğu gibi barış ateşi yakarak Kıbrıs'ta çözüme olan inançlarını dile getirdiler. Gençler, çevremizde pazarlıklar yapıldığını, yanlış liderliklerin Kıbrıs Türk halkının yok sayılmasına neden olduğunu, bizim adımıza kimsenin karar almasına izin vermeyeceklerini belirterek CTP'nin adayının ve örgütlü gücünün dünya siyasetinde yerini alacağını, Siber'in yönetim anlayışına ve topluma yepyeni ufuklar açacağını kaydetti. "Barış hemen şimdi", "Ne iyi bir savaş ne de kötü bir barış vardır" yazılı pankartlar açtı. Barış umutlarını yeşerten gençler, gece boyu şarkılar söyleyerek çözüm ve barış sloganları attı. CTP Gençlik Örgütü Girne İlçesi'nin düzenlediği etkinliğe CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa, Girne milletvekilleri Ömer Kalyoncu ve Salih İzbul, Kadın Örgütü Girne İlçe Başkanı Özay Kalyoncu ve çok sayıda Girneli katıldı.

SİBER: BARIŞ ATEŞİ YÜREKLERİMİZDE YANIYOR

Gençlerle sohbet edip şarkılar söyleyen Siber, barış ateşinin yüreklerinde hep yandığını, bu seçimin gençlerin özgürlük ve barış umutlarının galip geleceği bir seçim olacağını söyledi. Geleceği gençlerle birlikte kuracaklarını belirten Siber, Kıbrıs Türk halkının beş yıl daha kaybetme lüksü olmadığını, bir anne olarak gençlerin göç etmesinin önüne geçmek için çalışacağını söyledi. El birliğiyle bu seçimi kazanacaklarını belirten Siber, Girne'de yanan barış ateşinin 19 Nisan akşamı bütün adayı saracağını dile getirdi.

TALAT: BU FIRSAT KAÇMAMALI!

Girne'de yanan barış ateşi etkinliğine katılan 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat da önlerindeki seçimin çok kritik bir seçim olduğunu ve bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini ifade etti. Derviş Eroğlu'nun Kıbrıs Türk halkının 5 yılını alıp götürdüğünü vurgulayan Talat, 5 yıl daha kaybedilmemesi gerektiğini ve bu seçimi CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber'in kazanacağını söyledi. Barış için CTP'li gençlerin motor gücü olduğunu kaydeden Talat, çözüme ve barışa karşı olan liderliğin gönderilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.