GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

Çamlıbel Sağlık Merkezi ve Girne Kaymakamlığı Çamlıbel Bucak Merkezi hizmete giriyor

Çamlıbel Sağlık Merkezi ve Girne Kaymakamlığı Çamlıbel Bucak Merkezi hizmete giriyor

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Cuma günü saat 11.00'de açılışı gerçekleştirilecek Çamlıbel Sağlık Merkezi ve Girne Kaymakamlığı Çamlıbel Bucak Merkez Ofisini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yayın Tarihi: 17/02/15 18:38
okuma süresi: 3 dak.
Çamlıbel Sağlık Merkezi ve Girne Kaymakamlığı Çamlıbel Bucak Merkezi hizmete giriyor
A- A A+

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Ömer Gür, Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Müdürü Emine Güllüelli, Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert ve Girne Kaymakamı Mehmet Envergil'in de hazır bulunduğu ziyarette, Bakan Gülle, basına da açıklama yaptı.

Çamlıbel Sağlık Merkezi ve Girne Kaymakamlık Bucak Merkezi önemli bir ihtiyaca yanıt verecek…

Bakan Gülle, yaptığı açıklamada vatandaş, devlet, yerel yönetimler ve sivil toplum örgütü işbirliğinin güzel bir örneği olan Çamlıbel Sağlık Merkezi ve Kaymakamlık Bucak Merkezi'nin bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap vereceğini vurguladı.

Açılış Cuma günü saat 11.00'de…

Gülle, çalışmaları yerinde değerlendirdiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu tarafından Cuma günü saat 11.00'de yapılacak açılışa herkesi davet etti.

Gülle, gerçekleştirilen yatırımın Çamlıbel ve bölgesinin gelişiminin önünü açacağına olan inancını dile getirdi.

Hebo Yapı'ya teşekkür…

Açıklamasında, Hebo Yapı firması tarafından hiçbir maddi karşılık beklemeden inşa edilen ve topluma kazandırılan binaya 'Cemal Hekim Sağlık ve Kaymakamlık Hizmet Binası' adı verildiğini belirten Bakan Gülle, hizmet binasında, hem sağlık, hem de kaymakamlık hizmetlerinin verileceğini söyledi.

Bakan Gülle, böylesine anlamlı ve değerli bir katkı yapan Hebo Yapı'ya teşekkür etti.

Çamlıbel Bucağına ilk kez bu denli büyük bir devlet hizmeti…

Bakan Gülle'den sonra konuşan Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Ömer Gür de, geniş bir coğrafyaya sahip Çamlıbel Bucağının bugüne kadar hep göz ardı edildiğine dikkat çekerek, hükümetin 40 yıldan bu yana ilk kez Çamlıbel Bucağına büyük ve önemli bir yatırım yaptığını kaydetti.

Gür, Sağlık Merkezi ve Girne Kaymakamlığı Çamlıbel Bucak Merkez Ofisi'nin hizmete girmesinin, bölgede büyük bir hizmet olduğuna da dikkati çekti.

Sağlık Merkezi'nde her gün hekim; 7 gün 24 saat 112 Ambulans İstasyonu hizmet verecek…

Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Müdürü Emine Güllüelli de Çamlıbel Sağlık Merkezi'nin haftanın 5 günü doktor hizmeti vereceğini ve 112 Acil Ambulans İstasyonu 7 gün 24 saat hizmette olacağını belirterek, bunun bölgeye büyük bir katkısı olacağına söyledi.

Çamlıbel gerçek anlamda bir Bucak olacak…

Girne Kaymakamı Mehmet Envergil de projenin Çamlıbel'in gerçek anlamda bucak olmasının anahtarı olduğunu belirterek, kaymakamlık hizmetlerinin köye gelmesinin önemine vurgu yaptı.

Bölgede yaşam kalitesi artacak…

Envergil, binanın bölgenin yaşam kalitesinin yükselmesine katkı koyacağına inanç belirterek, bölgeye daha güzel hizmetlerin gelmesinde bunun bir başlangıç olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.