GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne'de peyzaj düzenlemeleri devam ediyor

Girne’de peyzaj düzenlemeleri devam ediyor

Girne'nin ana arterlerindeki yerlere, çemberlere ve orta refüjlere dikilen çiçekler, ilkbaharın gelmesiyle birlikte açmaya başlayınca kentte renkli görüntüler oluşturdu. Kentte çiçek dikimi ve ağaç budama işlerini artıran Girne Belediyesi Park ve Bahçeler Bölümü, Girne Ağa Cafer Paşa Camisi'ne inen taşlı yol üzerine de çiçek dikimi yaptı.

Yayın Tarihi: 04/03/15 08:42
okuma süresi: 1 dak.
Girne’de peyzaj düzenlemeleri devam ediyor
A- A A+
Girne Belediyesi Ziraat Mühendisi Mehmet Atak, bitki seçimi yaparken çok dikkatli davrandıklarını belirterek, bölgeye ilkbahardan başlayıp yaz mevsiminin ortalarına kadar çiçek açan Bodrum Papatyası (Osteospermum ecklions) ile Sakız sardunya (Pelargonium peltatum) isimli dayanıklı çiçek türlerini diktiklerini söyledi.
Güngördü: Çalışmalar yıl boyunca sürecek
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, vatandaşların ve turistlerin yoğun olarak kullandığı ve halk arasında taşlı yol olarak bilinen bölgenin çiçeklendirilmesiyle kent merkezinde güzel bir görünüm oluştuğunu ifade etti.
Nidai Güngördü, ilkbaharın gelmesiyle birlikte çiçeklerin açmaya başladığını anlatarak, Girne genelinde çevre ve peyzaj düzenlemelerinin tüm yıl boyunca aralıksız süreceğini aktardı. Başkan Güngördü, çalışmalar sonucunda rengarenk bir Girne yaratacaklarını kaydetti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.