GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü'den 19 Mayıs mesajı

Güngördü'den 19 Mayıs mesajı

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Yayın Tarihi: 18/05/15 10:18
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü'den 19 Mayıs mesajı
A- A A+

Nidai Güngördü mesajında şunları ifade etti:

Türk Milleti'nin bağımsızlık mücadelesini 19 Mayıs 1919'da Samsun'da başlatan Mustafa Kemal Atatürk, başarıya ulaşınca bu günü Türk gençliğine bayram olarak armağan etti.

Gençlerimiz, aydınlık geleceğimizin teminatıdır. Bu nedenle gençlerimize destek olmak ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak görevimizdir. Gençlerimizin daha iyi imkanlara kavuşması ve dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma sahip olması için tüm imkanlarımızı ve kaynaklarımızı seferber ediyoruz.

Girne'de yaşayan gençlerin daha iyi koşullarda eğitim görmesi, kültürle sanatla iç içe olması ve sporu hayatlarının bir parçası haline getirmek için, var olan programlı faaliyetlerimizin yanında yeni bir organizasyon olan gençlik merkezini hayata geçirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Girne Kent Kurultayı'nda oluşturulan Gençlik Komitesi, gençlerin istek ve önerilerinin tespiti için uğraş veriyor.

Geleceğe güvenle bakmamızın nedeni, gençlere olan güvenimizden kaynaklanıyor. Bu düşüncelerle, Atatürk'ü rahmet ve minnetle yad ediyor, gençlerimiz ile halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum ve sevgilerimi sunuyorum.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.