GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne Vatan Lions sokak hayvanlarını unutmadı

Girne Vatan Lions sokak hayvanlarını unutmadı

Girne Vatan Lions Kulübü, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle 120 kilo kuru mama bağışında bulundu.

Yayın Tarihi: 04/10/15 14:47
okuma süresi: 1 dak.
Girne Vatan Lions sokak hayvanlarını unutmadı
A- A A+

Girne Vatan Lions Kulübü, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Girne Hayvanları Koruma'ya (Kyrenia Animal Rescue) 120 kilo kuru mama bağışında bulundu.

Kulüp üyeleri ayrıca Ramadan Cemil Meydanı ile Limasol Şehitliği'nin yanında bulunan beslenme noktalarına kuru mama takviyesinde bulundu.

Girne Vatan Lions Kulübü Başkanı Gülderen Nasıfoğlu ile kulüp üyeleri Deniz Çelebioğlu ve Hülya Altan'dan oluşan heyet, Ekim 2015 tarihinde Girne Hayvanları Koruma'yı ziyaret etti.

Girne Vatan Lions Kulübü Başkanı Gülderen Nasıfoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, kuru mama bağışının yapılmasına vesile olan Lion Betul Dizdarlı Hastan'a ve sponsor firma HASEL LTD direktörü Hasan Hastan'a bu anlamlı bağışından dolayı teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.