GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Duraklara küllük ve çöp kovası konuldu

Duraklara küllük ve çöp kovası konuldu

Girne Belediyesi, toplu taşıma araçlarının kullandığı duraklarda düzenleme yaptı.

Yayın Tarihi: 27/01/16 15:34
okuma süresi: 2 dak.
Duraklara küllük ve çöp kovası konuldu
A- A A+

Girne Belediyesi, toplu taşıma araçlarının kullandığı duraklara sigara küllüğü ve çöp kutusu yerleştirmeye başladı. Sigara gibi yanıcı maddelerin söndürülmesinde kullanılan küllükler, Girne Belediyesi'nin atölyesinde imal edildi.

Güngördü: Sigaraları küllükte söndürüp içine atın

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kent içinde artan trafiği rahatlatmak amacıyla toplu taşıma araçlarının kullanılmasının teşviki amacıyla Trafik Master Planı kapsamında durak kabini ve durak ceplerinde başlattıkları çalışmaların sürdüğünü söyledi. Nidai Güngördü, mevcut durakların elden geçirilmesi ve yeni durak yeri sayısının artırıldığını hatırlatarak, Türk Standartları Enstitüsü'ne uygun yapılan kabinlerde düzenleme yaptıklarını ifade etti.

Güngördü, vatandaşın yere çöp atmaması için duraklara çöp kovası yerleştirdiklerini belirterek, sigara gibi yanıcı maddelerin söndürülmesi amacıyla da küllük koyduklarını dile getirdi. Çöplerin çöp kovasına, sigara gibi yanıcı maddelerin ise küllüklerde söndürülüp küllüklerin içerisine atılması gerektiğini anlatan Güngördü, vatandaşın bu konuda duyarlı olmasını istedi. Güngördü, durakların Girnemizin önemli kent mobilyaları olduğuna dikkat çekerek, durakların ve çevrelerinin temiz olmasının önemine vurgu yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.