GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Doğanköy'de bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Doğanköy’de bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Doğanköy'de yapılacak kaldırım projesiyle ilgili vatandaşa bilgi verildi.

Yayın Tarihi: 03/02/16 14:41
okuma süresi: 2 dak.
Doğanköy’de bilgilendirme toplantısı düzenlendi
A- A A+

Girne Belediyesi, Doğanköy Selvili Sokak'ta yolun batı tarafına yapılacak olan kaldırım projesiyle ilgili 2 Şubat 2016 tarihinde Doğanköy Köy Evi'nde bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Doğanköy Muhtarı Niyazi Bedel, belediye çalışanları ile köyde yaşayanlar katıldı. Toplantıda projeyle ilgili bilgi verilirken, vatandaştan gelen istek ve öneriler değerlendirildi.

Güngördü: Vatandaşın düşüncesi önemlidir

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü toplantıda yaptığı konuşmada, sürekli büyüyerek gelişen Doğanköy'de kaldırım ihtiyacı doğduğuna dikkat çekerek, yapılacak kaldırım çalışmasının ardından bölgede yayalar ve sürücülerin yaşadığı sıkıntıların büyük oranda çözüleceğini dile getirdi.

Doğanköy'de yapılacak 570 metre uzunluğundaki kaldırım projesiyle ilgili köy halkına bilgi veren Nidai Güngördü, köyde yaşayanların düşüncesinin önemli olduğunu bu nedenle projenin özüne dokunmadan vatandaştan gelen istek ve önerileri değerlendirebileceklerini ifade etti.

Güngördü, köylerin belediyeye bağlanmasının ardından bu bölgelerde yatırıma ağırlık verdiklerini ifade ederek, halkın kent yönetimine katılımını sağlamak için büyük önem verdikleri ortak akıl kapsamında kentte yapılacak olan çalışmalarla ilgili bölgede yaşayanları bilgilendirmeye devam edeceklerini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.