GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de uyuşturucu madde kullanımından 2 kişi tutuklandı

Girne'de uyuşturucu madde kullanımından 2 kişi tutuklandı

Girne'de rahatsızlanan 53 yaşındaki K.N'nin uyuşturucu madde kullandığından şüphelenen polis, K.N ve olayla bağlantısı olduğuna inanılan M.K.'yi (E-52) tutukladı.

Yayın Tarihi: 21/03/16 14:38
okuma süresi: 2 dak.
Girne'de uyuşturucu madde kullanımından 2 kişi tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, dün akşam saat 21.00 sıralarında Girne'deki ikametgâhında rahatsızlanarak, ambulans ile Girne Dr. Akçiçek Hastanesine kaldırılan K.N.'nin (E-53) uyuşturucu madde kullandığından şüphelenilmesi üzerine polis soruşturma başlattı.

Akabinde adı edilen tarafından içilmiş olabileceğine inanılan ve içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sigarayı emare olarak alan polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada olayla bağlantısı olduğuna inanılan M.K.'yi (E-52) bugün tutukladı.

M.K'nın Girne'deki ikametgâhında yapılan aramada ise; hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 2 gr ağırlığında madde, sentetik cannobinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 2 gr madde ile uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 2 adet hap bulundu ve emare olarak alındı.

Bahse konu şahıslar tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.