GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Güngördü Yalova Belediye Başkanı Salman'ı kabul etti

Güngördü Yalova Belediye Başkanı Salman'ı kabul etti

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Türkiye Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yayın Tarihi: 16/04/16 17:09
okuma süresi: 1 dak.
Güngördü Yalova Belediye Başkanı Salman'ı kabul etti
A- A A+

Girne Belediye'sinden verilen habere göre, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Türkiye Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve beraberindeki heyeti kabul etti. Girne Belediye Başkanlığında gerçekleşen kabulde belediye başkanı Vefa Salman'a özel kalem müdürü Özlem Salman Günalp ve TURSAB Yalova temsilcisi Başol Haraç eşlik etti.

Girne Belediye başkanı Nidai Güngördü kabulde yaptığı konuşmada iki belediye arasında özellikle kültür ve sanat konularında işbirliği yapılması için girişim başlatılacağını belirterek, iki kent arasında büyük benzerlikler olduğunu ifade etti.

Türkiye Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacağını anlatarak başkan Güngördü'yü Yalova'da yapılan çalışmaları yerinde görmesi için davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.