GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Güngördü: "Ramazan Bayramı'nın, birlik ve beraberliğimize katkı sağlamasını dilerim"

Güngördü: “Ramazan Bayramı’nın, birlik ve beraberliğimize katkı sağlamasını dilerim”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bayramların insanları birbirine yakınlaştıran, toplumsal barışı pekiştiren günler olduğunu vurgulayarak, Ramazan Bayramı'nın birlik ve beraberliğe katkı sağlamasını diledi.

Yayın Tarihi: 01/07/16 14:57
okuma süresi: 1 dak.
Güngördü: “Ramazan Bayramı’nın, birlik ve beraberliğimize katkı sağlamasını dilerim”
A- A A+
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Güngördü mesajında şunları kaydetti:

"Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, toplumsal barışı pekiştiren günlerdir. En çok da barış, hoşgörü, dayanışma, sevgi ve saygıya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Ramazan Bayramı'nın, birlik ve beraberliğimize katkı sağlamasını; barış, hoşgörü, dayanışma, sevgi ve saygı ruhunun tüm dünyayı sarmasını dilerim.

Başta tüm Girnelilerin, personelimin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, büyüklerimin ellerinden öper, küçüklerimi sevgiyle kucaklar, saygılar sunarım."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.