GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

DP, Girne'de aday tanıtım gecesi düzenledi

DP, Girne'de aday tanıtım gecesi düzenledi

Demokrat Parti , dün akşam Girne Oscar Otelde aday tanıtım gecesi düzenledi.

Yayın Tarihi: 17/12/17 09:16
okuma süresi: 2 dak.
DP, Girne'de aday tanıtım gecesi düzenledi
A- A A+
Demokrat Parti, dün akşam Girne Oscar Otelde aday tanıtım gecesi düzenledi.

Gecede konuşma yapan DP Genel Başkanı Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, önlerinde 8 Ocak sabahına kadar devam edecek bir maraton olduğunu söyledi.

Ülkenin bu kez farklı bir sistemle seçime gideceğini anımsatan Denktaş, sandıklarda görev alacak partililerden sayımda dikkatli olmasını istedi.

Partililerden seçim için çok çalışmalarını, karma oy vereceğini ya da oy vermeye gitmeyeceğini söyleyen seçmenlerin peşinde olmalarını
isteyen Serdar Denktaş, "Bu ülkede sırtında küfe olmadan konuşabilen çok, sırtında küfe olduğunda sorumluluktan kaçan da çok. Ama bu ülkede sırtına küfeyi aldığı anda, bütün ağırlığına rağmen korkmadan , çekinmeden , usanmadan taşımayı bilen bir parti vardır ve o partinin kim olduğunu da halk bilir"dedi.

Alelacele yapılan bu seçime salon toplantılarıyla başladıklarını anlatan Denktaş, seçim son haftasında meydanlarda olacaklarını ve halka neler yapacaklarını anlatacaklarını kaydetti.

Denktaş, " gelecek için cek cak demeden, yaptıklarımızı söyleyip , nasıl devam edeceğimizi anlatacağız. Ne yaacağımızı biliyoruz, yola nasıl devam edeceğimizi biliyoruz. Bu yoldaki başarılarımızın devamını anlatacağız"dedi.

Konuşmanın ardından, katılımcılara Demokrat Partinin seçim şarkısı ve klibi izletildi.

Gece, DP adaylarının,tanıtımı ile sona erdi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.