GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

'Sınır' adlı tiyatro oyunu, Girne Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelenecek

'Sınır' adlı tiyatro oyunu, Girne Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelenecek

Kıbrıs'ın hikayesine benzer bir "SINIR" öyküsü. Bu oyunda yaşadıklarımızdan yansımalar bulacaksınız.

Yayın Tarihi: 18/02/13 12:10
okuma süresi: 2 dak.
'Sınır' adlı tiyatro oyunu, Girne Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelenecek
A- A A+

Girne Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi'nden yapılan açıklamada;Girne Belediyesi'nin Kültür – Sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği, Adana Devlet Tiyatrosu'nun sahneye uyarladığı "SINIR" adlı oyun 21-22-23 Şubat 2013 tarihlerin'de Girne Belediyesi Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacak.

Muzaffer İzgü'nün yazdığı, Ruhi Sarı ve Berke Üzrek'in sahnelediği tek perdelik Sınır, iki düşman askerin sınırda kesişen hikayesini anlatıyor.

Oyunun konusu;

Bilinmeyen bir yerde, sınır komşusu bilinmeyen iki ülke; Nevinya ve Sevinya. Bilinmeyen bir nedenle birbirine düşman. İki ülkenin sınırını, adları bile bilinmeyen çocuklar rahat uyusun diye bekleyen, bilinmeyen iki asker; Yuan ve Mati. Yalnızca ikisinin olduğu bu bölgede bilinmeyen bir nedenle arkadaş oluverirler. Ama ya iki ülke arasında bilinmeyen bir nedenle savaş çıkarsa? Yuan ve Mati birbirine kurşun sıkar mı? Budur işte bilinmeyen!!!

Anlayacağınız Çukurova'nın en güzel çocuklarından Muzaffer İzgü'nün acılı - gülünç kaleminden hiç bilinmeyen ülkelerin, hiç bilinmeyen insanlarının, hiç bilinmeyen öyküsü. Belki de çok iyi bilinen...Kim bilir?

Muzaffer İzgü'nün ünlü eserlerinden olan bu kara komediyi kaçırmayın!

Oyun, 21-22-23 Şubat 2013 tarihlerinde Girne Belediyesi Kültür Merkezi (Terminal Binası Üst Kat) Tiyatro Salonu'nda saat: 20.00'de sahnelenecek. Oyun ücretli olup, biletler 15 TL'dir. Biletler mesai saatlerinde Girne Belediyesi Kültür Merkezi'nden, oyun akşamları ise girişten temin edilebilir.

İrtibatTel: 0392 815 19 73

0542 865 99 90

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.