Girne’de restoran mutfağında yangın çıktı
Girne’de faaliyet gösteren bir restoranın mutfağında, fritöz içerisindeki yağın ısınıp alevlenmesi sonucu çıktığı düşünülen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında restoranın mutfağında maddi hasar meydana geldi.
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, Girne’de faaliyet gösteren bir restoranın mutfağında dün saat 13.00 sıralarında yangın çıktı.
Yangının, muhtemelen fritöz içerisindeki yağın ısınıp alevlenmesi sonucu meydana geldiği belirtildi.
İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, ahşap duvar dekoru, çeşitli elektrik kabloları ve bir metre uzunluğundaki gaz borusu yanarak zarar gördü.
Yangın nedeniyle oluşan ısı ve dumandan dolayı restoranın duvarları da islendi.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.