LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Ortaç "LTB zabıtaları biraz daha anlayışlı olabilir"

Ortaç “LTB zabıtaları biraz daha anlayışlı olabilir”

Kuzey Kıbrıs'ın tanınmış simalarından Bülent Ortaç bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Lefkoşa'da Atatürk Caddesi'nde bulunan bir bankaya gitmek için aracını çift sarı çizgi üzerine park ettiğini belirterek, beş dakikadan fazla gecikmemiş olmasına rağmen ve hiçbir ikaz yapılmadan LTB zabıtası tarafından kendisine ceza kesildiğini ifade etti. Bülent Ortaç, cezasını hemen ödediğini belirterek, memurun kendisine kabaca davrandığını, belediye çalışanlarının biraz daha anlayışlı olmaları gerektiğini savundu.

Yayın Tarihi: 17/02/16 12:25
okuma süresi: 2 dak.
Ortaç “LTB zabıtaları biraz daha anlayışlı olabilir”
A- A A+
Kıbrıs Postası - Deniz ABİDİN

Kuzey Kıbrıs'ın tanınmış simalarından Bülent Ortaç isimli bir vatandaş bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Lefkoşa'da Atatürk Caddesi'nde bulunan bir bankaya gitmek için aracını çift sarı çizgi üzerine park ettiğini belirterek, beş dakikadan fazla gecikmemiş olmasına rağmen ve hiçbir ikaz yapılmadan LTB zabıtası tarafından kendisine ceza kesildiğini ifade etti. Bülent Ortaç, cezasını hemen ödediğini, ancak, belediye çalışanlarının biraz daha anlayışlı olmaları gerektiğini belirterek, memurun kaba davranışını da eleştiriyor.

Bülent Ortaç sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

"Bir bankada 5 dakikadan fazla gecikmememe rağmen Lefkoşa Türk Belediyesi zabıta memuresi F.Çakır isimli işgüzar bir çalışan tarafından hiçbir ikaz yapılmadan aracımı çift sarı çizgili yola park ettiğim için Trafik Cezası kesildi. Ekli belgelerden de görüleceği üzere 10,23 den 10,33 e kadar olan süre zarfında çift sarı çizgide kalmışım.... Banka dekontundan da görüleceği üzere 10,25'de bankada işlemim yapılmış, dışarı çıktığım zaman karşılaştığım zabıtaya hiçbir ikaz yapmadığını söyledim. Kabaca benden kimlik bilgilerimi istedi pek tabii ki vermedim, hemen saat 10,47'de LTB'ye gidip cezamı ödedim. Ancak çalışanların biraz daha toleranslı olmalarını beklemek vatandaş olarak hakkımızdır diye düşünüyorum.Sayın Harmancı da çalışanlarını ciddi bir eğitimden geçirmelerini vatandaşla nasıl diyaloğa geçeceklerini öğretmesi gerektiğini düşünüyorum"




#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.