LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Büyük Han, beyaz çarşaflardan kurtuldu

Büyük Han, beyaz çarşaflardan kurtuldu

Kuzey Kıbrıs'ın en çok ziyaretçi ağırlayan turistik mekanlarından olan Büyük Han'a asılan ve Han'ın tarihi dokusuna yakışmadığı gerekçesiyle tepki toplayan beyaz çarşafların kaldırılması sosyal medyada aktif olan "Tarihi Eserlerimizi Koruyalım" sayfası kullanıcıları tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yayın Tarihi: 07/03/16 14:41
okuma süresi: 1 dak.
Büyük Han, beyaz çarşaflardan kurtuldu
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

Büyük Han'daki dükkan sahiplerinin hergün yüzlerce kişiyi dükkanlarını güneşten korumak için astıkları çarşaflarla karşılaması sosyal medyada aktif olan "Tarihi Eserlerimizi Koruyalım" sayfası kullanıcıları tarafından kınanmış, konu Vakıflar İdaresi'ne kadar yansımıştı.

Tepki toplayan çarşafların bugün öğle saatlerinde kaldırıldığı öğrenilirken, "Tarihi Eserlerimizi Koruyalım" sayfası kullanıcıları konuyu 'güzel haber' diyerek duyurdu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.