LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa Türk Belediyesi Bayaramda 9 gün tatil yapamayacak...

Lefkoşa Türk Belediyesi Bayaramda 9 gün tatil yapamayacak...

Ramazan Bayramı tatilinin Bakanlar Kurulu kararıyla 9 güne çıkarılmasının ardında yazılı bir karar olmaması, konunun Bakanlar Kurulu'nda sözlü olarak ele alınması sonrasında ise devlet dairelerine gönderilen ve belediyeleri kapsamadığı savunulan genelge karmaşa yarattı. Lefkoşa Türk Belediyesi ise 9 günlük tatilin kendileri için geçerli olmadığını savunarak bayramda sadece 3 gün tatil yapacak...

Yayın Tarihi: 01/07/16 15:02
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa Türk Belediyesi Bayaramda 9 gün tatil yapamayacak...
A- A A+
Kıbrıs Postası

Ramazan Bayramı tatilinin yazılı bir karar olmadan 9 güne çıkarılması karmaşa yarattı. Lefkoşa Belediyesi devlet dairelerine gönderilen genelgenin kendilerini kapsamadığını savunarak 9 gün olarak verilen Bayram tatilini 3 gün olarak kullanacak.

Konu ile ilgili Kıbrıs Postası'na konuşan LTB Başkanı Mehmet Harmancı; önce kendilerine yazılı bir genelge ulaşmadığını daha sonra ulaşan genelgenin ise kendilerini kapsayıcı şekilde olmadığını söyleyerek; "Biz neye dayanarak 9 gün tatil yapacağımızı bulamadık. Bu nedenle arife günü yarım gün ve 3 günde bayram tatili yapacağız. Cuma günü normal mesaimize geri döneceğiz" dedi.

"DAHA ÖNCEDEN PLAN YAPANLARA ESNEKLİK TANIYACAĞIZ"

Harmancı ayrıca karmaşıklıktan dolayı bazı personelin tatil planını önceden yaptığını bu nedenle izin isteyen personele izinin verileceğini söyledi.

İlgili Haber;

9 günlük tatilin yazılı kararı olmaması karmaşa yarattı
BES: "Belediyelere Bayram tatili ile ilgili yazılı bildirim gelmedi"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.